И моята гореше преди 20/100.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как трябва да се форсира 2.0 ТС
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеВ точни цифри: 17,5 литра = 110кмтвърде много ми се вижда, при положение, че се кара МАХ до 3000оборота. Освен това съм говорил с един приятел който има същата и ми каза, че дори с ръчка не му удря 10так ? В Пазарджик няма задръсвания и режим тип "тръгни-спри"
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Ламбда сонда е сигорно мойта на компа харчеше 24/100 км градско смених я и на 10 паднаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеMи датчика за температурата също има някакъв проблем: Ту работи и показва температурата, ту удря ограничителя доло и там умира, добре поне че чат пат се включва за да се следи нивото, но все пка в датчика ли е проблема ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеMи датчика за температурата също има някакъв проблем: Ту работи и показва температурата, ту удря ограничителя доло и там умира, добре поне че чат пат се включва за да се следи нивото, но все пка в датчика ли е проблема ?Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
дайте сега малко по темата!
мислих си: да не би акумулатора да му пада заряда вечер и сутрин при първото стартиране да не стига тока нещо нз? /от тоци не разбирам!/ мислех си да сложа чужд акумулатор и да пробвам!?
защото е много странно! при първо палене тръцка,гася веднага/няма значение колко е работела/ и като запаля мялка!?Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщениедайте сега малко по темата!
мислих си: да не би акумулатора да му пада заряда вечер и сутрин при първото стартиране да не стига тока нещо нз? /от тоци не разбирам!/ мислех си да сложа чужд акумулатор и да пробвам!?
защото е много странно! при първо палене тръцка,гася веднага/няма значение колко е работела/ и като запаля мялка!?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Ами нима някаква вроятност но може да пробваш следното преди да запалиш да дадеш за няколко секунди на дълги (да включиш фаровете) за да възбудиш акумулатора и да пробваш дали няма да запали лесно но като за начало пробвай с бензина в голяма част от случаите пи зареждането на хубава бензин проблема изчезва.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Някой ще ми каже ли какви пари мога да взема от стоповете ?
А и случайно ако някой знае какъв е проблема: Преди малко сложих секретни болтове, за да не ми литнат гумите и джантите, секретните бяха с около 2см. по-дълги от обикновените, но си влязоха и сичко какти си трябва, паля да я махам и опаа, няма никой. не помръдва нито напред. нито назад. слизам махам ги и тръгна, от дължината ли е проблема, да ходя да зимам по къси или ?
Comment
-
Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщениеНякой ще ми каже ли какви пари мога да взема от стоповете ?
А и случайно ако някой знае какъв е проблема: Преди малко сложих секретни болтове, за да не ми литнат гумите и джантите, секретните бяха с около 2см. по-дълги от обикновените, но си влязоха и сичко какти си трябва, паля да я махам и опаа, няма никой. не помръдва нито напред. нито назад. слизам махам ги и тръгна, от дължината ли е проблема, да ходя да зимам по къси или ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
И моята на първо запалване тресеше и си искаше второ, и прекалено бавно наемаше , а понякога хич...Мислех че е от ламбдата и дори колегата новачев ми предложи помощта си , но след като смених дебитомера(136лв) колата заработи както трябва и конете и си доидоха на мястото...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
Comment